Alle artikelen

Productinformatie

Hoe open ik een fotolijst?

Niet alle fotolijsten dienen op dezelfde wijze open gemaakt te worden. Openingswijze van een fotolijst kan variëren van open klikken tot open schroeven. Kom je niet helemaal uit hoe je een fotolijst moet openen, bekijk dan hieronder een instructie vi

Hoe wordt een fotolijst gemaakt?

Ben je benieuwd hoe jouw lijst gemaakt wordt? Neem dan nu een kijkje achter de scherm in onze fabriek. Klik op een van onderstaande youtube filmpjes. - Bekijk hoe een Kunststof fotolijst gemaakt wordt- Bekijk hoe een Aluminium fotolijst gemaakt wordt

Welke afmeting fotolijst moet ik bestellen?

De maten die wij vermelden op onze site zijn de binnenmaten van de fotolijsten. Om tot deze maat te komen, meet je de maat van het in te lijsten werk. Deze maat is bepalend voor de grootte van jouw fotolijst. Bijvoorbeeld: voor een afbeelding van 30

Zijn alle lijsten geschikt voor Diamond Paintings?

Al onze fotolijsten met antireflex kunststof glas zijn geschikt voor Diamond Paintings, behalve de lijst types Evry en Bordeaux. Ook alle fotolijsten met echt glas zijn niet geschikt voor het inlijsten van Diamond Paintings. De hoogte van het profiel

Hoe kan ik fotobehang het beste plakken?

Wil je graag fotobehang bestellen of heb je deze al aangeschaft, maar heb je twijfels hoe je deze het beste kunt plakken?  Hieronder geven we je graag een handleiding en tips hoe je het makkelijkst behang kunt aanbrengen. Er zijn verschillende soorte